• Vineri, MaI 25, 2018

GazduireDNS.Ro lanseaza in premiera pe piata din Romania serviciul GRATUIT de Administrare DNS Avansat pentru orice domeniu web activ la noi, si nu numai. Scapa de costurile suplimentare cerute de alti ISP (Provideri) pentru a primii aceasta optiune destul de utila, si bucura-te de preturile de exceptie pentru domeniile web.

Serviciul este disponibil GRATUIT cat si varianta PREMIUM.

  • Serviciul de Administrare DNS Avansat este gratuit pentru domeniile .RO, .EU precum si pentru alte orice alte extensii disponibile in intreaga lume, ca facilitate de baza Gazduire DNS Avansata.
  • Pentru toate domeniile active la noi, din pagina de administrare respectiv contul client se poate activa/comanda si administra acest serviciu dintr-un singur click.

Utilitatea Gazduire DNS Avansat

  1. Serviciul de Gazduire DNS Avansat este util acelor detinatori de domenii web care doresc sa pointeze domeniile lor pe platforme care nu permit utilizarea nameserverelor ci doar crearea de A sau CNAME entry.
  2. De exemplu, pointarea domeniilor pe shoppify, blogspot, etc este acum facila si fara costuri aditionale utilizand serviciul nostru de Gazduire DNS Avansat.
  3. Daca doresti sa gazduiesti email-urile domeniilor tale la GMAIL sau pe alte platforme de mail te bucuri de facilitatea de editare MX din cadrul serviciului nostru Gazduire DNS Avansat.
  4. Serviciul ofera posibilitati multiple de administrare si adaugare DNS Records in functie de necesitati.
  5. Serviciile existente de Gazduire DNS au fost transformate in Gazduire DNS Standard si au fost setate ca GRATUIT astfel incat clientii sa nu mai fie facturati in viitor pentru acestea.
  6. Optiunea Gazduire DNS Avansat va fi activa pe toata perioada activa a domeniului daca nu se solicita dezactivarea sau upgrade-ul la un pachet de Gazduire DNS Premium.

Serviciu furnizat cu ajutorul partenerului GazduireDNS.Ro

ITDATATELECOM.ro - GazduireDNS.Ro - EUSHELLS.ro - UPLOADIMAGE.ro - PASTEBIN.ro