Păstrăm prețurile la găzduire web shared, pentru clienții activi și după creșterea prețurilor cPanel/WHM

În urmă cu câteva zile cPanel a anunțat, pe neașteptate, un nou model de prețuri cu aplicare de la 1 septembrie 2019. Dacă până acum toate licențele cPanel/WHM includeau un număr nelimitat de conturi cPanel/WHM, de la 1 septembrie nu vor mai exista licențe cPanel/WHM cu număr de conturi nelimitat, practic fiecare cont cPanel în ... Continuare »

1 Iul 2019
DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu la GazduireDNS.Ro

GazduireDNS.Ro lanseaza in premiera pe piata din Romania serviciul GRATUIT de Administrare DNS Avansat pentru orice domeniu web activ la noi, si nu numai. Scapa de costurile suplimentare cerute de alti ISP (Provideri) pentru a primii aceasta optiune destul de utila, si bucura-te de preturile de exceptie pentru domeniile web. Serviciul este ... Continuare »

25 MaI 2018
Important Update privind Protectia Datelor cu Caracter Personal - GDPR

ITDATA TELECOM SRL, anunta implementarea normelor cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR) si va prezinta in continuare principiile noilor activitati de conformare. Pe scurtAnuntam implementarea si publicarea setului de masuri referitoare la asigurarea protectiei si prelucrarii in conditii sigure si responsabile a datelor ... Continuare »

24 MaI 2018
*** IMPORTANT *** Din Ianuarie 2017 Google Chrome va penaliza site-urile fara SSL!

Stimate cititor, Din Ianuarie 2017 Google Chrome va penaliza site-urile fara SSL!Cel mai utilizat browser de internet, Google Chrome, cu o cota de piata de 73%, a anuntat pe blogul oficial, ca incepand cu Ianuarie 2017 va penaliza paginile web nesecurizate cu certificat SSL. 97% dintre site-uri nu dispun in prezent de securitate SSLCel mai ... Continuare »

20 Dec 2016